Prunus laur. 'Etna' 100-125 langere levertijd

Model: 'Etna' 100-125
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Aanplant Seizoen: Leverbaar vanaf Oktober t/m April
Aantal per meter: 2
Snoeien: 1 of 2 keer per jaar in Juni en/of Augustus
Bemesten: In het voorjaar met DCM hagen mest
Aantal per pallet: 40 laurier
Prijs: €25,75 Excl. BTW: €23,62
Bestellen
Omschrijving

De Prunus laurocerasus ‘Etna’ is een struik die in de winter groen blijft. Tevens is deze struik winterhard. De Prunus laurocerasus ‘Etna’ wordt ongeveer 1,5 m hoog en zal niet erg breed worden. De bladeren van deze struik zijn donkergroen en glanzend. Het jonge blad van De Prunus laurocerasus ‘Etna’ heeft een mooie rode kleur. Wanneer de struik bloeit krijgt het witte bloemen. De bloeiperiode is in mei en juni. Na deze periode worden er rode bessen gevormd die later zwart worden.

De standplaats van de Prunus laurocerasus ‘Etna’

De Prunus laurocerasus ‘Etna’ staat graag in de volle zon of in halfschaduw. De struik kan goed
tegen alle grondsoorten, het mag echter niet te nat zijn. De Prunus laurocerasus ‘Etna’ is goed te gebruiken als een haag die mooi groen blijft. Het is ook een mooie struik om hem solitair in de tuin te plaatsen.

Onderhoud van de Prunus laurocerasus ‘Etna’

Als de bloeiperiode van de Prunus laurocerasus ‘Etna’ voorbij is kan de struik worden gesnoeid zodat er een mooie en egale haag ontstaat. De dode takken die ontstaan zijn na vorstschade kunnen in het voorjaar weggesnoeid worden. DCM Meststof voor Hagen zorgt bij het aanplanten voor een snelle groei en zorgt dat de plant sterk wordt.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...